evexia

Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία

Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά | Συμβουλές για το σπίτι.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία ενημερωτική παρουσίαση με θέμα «Ορθοπεδικά Περιστατικά – Αποκατάσταση μετά το χειρουργείο», από το τμήμα Ορθοπεδικής Αποκατάστασης του κέντρου.

Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά           Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά

Στην παρουσίαση, αφού πρώτα έγινε εισαγωγική ενημέρωση σχετικά με τα ορθοπεδικά περιστατικά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, συζητήθηκε αναλυτικά η διαδικασία της αποκατάστασης.

 Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά

Ξεκινώντας με το ερώτημα «γιατί να πάω σε κέντρο αποκατάστασης», συζητήθηκαν διεξοδικά τα οφέλη που μπορεί να αποκομήσει κάποιος επιλέγοντας την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη φροντίδα ενός κέντρου, καθώς και οι παράγοντες που δυσχεραίνουν την αποκατάσταση έξω από αυτό.

Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά

Στη συνέχεια αναλύθηκαν οι φάσεις και οι στόχοι του προγράμματος αποκατάστασης, τα οποία βασίζονται σε θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν όλες οι μέθοδοι θεραπείας που εφαρμόζονται στο κέντρο μας και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την επιστροφή στο σπίτι, τόσο για τις καθημερινές δραστηριότητες όσο και για την πρόληψη των πτώσεων που είναι η συχνότερη αιτία στα ορθοπεδικά περιστατικά.

Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά

Η παρουσίαση έκλεισε με ερωτήσεις του κοινού που αφορούσαν κυρίως τρόπους για την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών.

Ευεξία

Κέντρο Αποκατάστασης θεσσαλονίκη

Οκτώβριος 2019

Φωτογραφικό Υλικο:

Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, ΕυεξίαΕνημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, Ευεξία Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, Ευεξία Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, ΕυεξίαΕνημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, Ευεξία Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, Ευεξία Ενημερωτική παρουσίαση για ορθοπεδικά περιστατικά, Ευεξία