evexia

Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία Σύγχρονη Δομή Υγείας

Σχετικά με εμάς

Ευεξία Κέντρο Αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη

Είμαστε μια Σύγχρονη Δομή Υγείας ημερήσιας και κλειστής νοσηλείας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, με προσιτές και αποτελεσματικές υπηρεσίες αποκατάστασης και υψηλά κριτήρια ποιότητας

Σύγχρονη Δομή Υγείας

Διαθέτουμε ιατρικές νοσηλευτικές μονάδες, με εξειδικευμένο εξοπλισμό αποκατάστασης και έμπειρο προσωπικό που περιθάλπει ασθενείς με κινητικά, γνωσιακά και συμπεριφορικά προβλήματα.

Διαθέτουμε 165 κλίνες σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, χωρισμένα σε 4 πτέρυγες, με μονάδα οξείας αποκατάστασης ασθενών σε κωματώδη κατάσταση, ακτινολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Επίσης εντός του κέντρου αποκατάστασης Ευεξία παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τα ιατρεία και τα διαγνωστικά τμήματα.

Επενδύουμε στη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας, υιοθετώντας ως θεμελιώδη αρχή την αξιοπιστία, χτίσαμε brand name στην Ελλάδα και επιχειρούμε στη Διεθνή Αγορά Υγείας και Αποκατάστασης.

Είμαστε από τους πρωτοπόρους στον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα, νοσηλεύουμε ασθενείς από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ρωσίας, Ουκρανίας, Καζακστάν και Αιγύπτου.

Η αποστολή μας

Όλοι μαζί λειτουργούμε ως ομάδα, με βασική αξία την ενσυναίσθηση, για να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους , να νιώσουν ασφαλείς , να διαχειριστούμε τις ανάγκες και προσδοκίες τους, βρίσκοντας λύσεις στα ιατρικά και συναισθηματικά τους προβλήματα.

Η δέσμευσή μας

Στην Ευεξία, μια σύγχρονη δομή υγείας Χρησιμοποιούμε τις επιστημονικές εξελίξεις και δημιουργούμε νέες θεραπευτικές λύσεις για τους ασθενείς μας, φιλοδοξώντας να κάνουμε την διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Γιατί στην Ευεξία;
Γιατί Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

bottom-mask-